25 jaar gezamenlijke ervaring

Opdrachtgevers

JOBZ is een gemotiveerde en betrouwbare partner op het gebied van arbeidsbemiddeling. Met meer dan 25 jaar aan gezamenlijke ervaring en een nuchtere kijk op de wereld van arbeidsbemiddeling kunnen wij de juiste kandidaten leveren voor jouw organisatie. Wij zoeken, vinden en helpen bij de plaatsing van werkzoekenden die van aanpakken weten. Onze kandidaten willen zich graag ontwikkelen en groeien. Wij helpen ze daar bij.

De diensten die we aanbieden:

Ben jij op zoek naar personeel voor tijdelijk of vast werk? We denken graag met je mee. Neem contact op, dan bespreken we direct de mogelijkheden.

Jobz Uitzendbureau is voor inzet op groei

Samen naar succes in de arbeidsmarkt

Wij zetten ons naast de jongere doelgroep ook in voor de groep arbeidsmigranten. Wij voorzien dat deze groep mensen steeds groter zal worden door de stijgende krapte op de huidige arbeidsmarkt.

Om de beste kandidaten aan je voor te stellen, komen we graag bij je langs. Zo komen we alles te weten over de organisatie, de mensen en de functie.

Wij houden van duidelijkheid. Wij blijven betrokken en gaan er samen met jou voor zorgen dat jouw onderneming kan groeien.

Maak kennis met onze professionals

De mannen van JOBZ

Beide mannen hebben hun eigen manier van werken. Ze stropen graag de mouwen op en komen afspraken na. Bij JOBZ weet je dus altijd precies waar je aan toe bent.

Wil jij graag laten zien wat je onze kandidaten kan bieden?

Meld je aan als CHECK DIT Bedrijf. JOBZ komt dan met een select groepje jongeren op bezoek. Zo krijgen ze een goede eerste indruk van jouw bedrijf en kunnen ze nog beter hun keuze maken. Meer informatie? Neem contact op.

JOBZ begrijpt dat er veel komt kijken bij het aannemen van personeel. Wij nemen graag het verloningsproces voor jou uit handen. Nu hoef jij je geen zorgen te maken over de uitbetalingen van de salarissen, het eventuele ziekteverzuim en de verzekeringen. JOBZ regelt alle administratieve werkzaamheden. Ook het risico bij ziekte of arbeidsongeschiktheid ligt volledig in handen van JOBZ, als opdrachtgever hoef jij daar geen extra kosten voor te betalen.

De krapte op de arbeidsmarkt neemt de komende tijd alleen maar toe. Binnen JOBZ zet ik mij in voor de groep arbeidsmigranten. Deze groep is hard nodig om de Nederlandse economie draaiende te houden. Met mijn jarenlange ervaring weet ik precies wat opdrachtgevers van mij verwachten, hun vraag vul ik dan ook zo goed mogelijk in. Dit kan door de vele en goede connecties met Polen die ik door de jaren heen heb opgebouwd. Daarnaast weet ik wat arbeidsmigranten belangrijk vinden, ik help ze met het vinden van een veilige werkplek. Het is belangrijk om alles tot in de puntjes goed voor ze te regelen.

Bekijk hier onze privacy beleid en algemene voorwaarden.