Jobz Uitzendbureau

jouw partner in professionele groei!

Bij Jobz zijn we meer dan alleen een uitzendbureau – we zijn jouw persoonlijke team, toegewijd aan het vinden van de perfecte match. Onze groeiend team staat klaar om jou te begeleiden naar een baan waar je echt gelukkig van wordt. Door middel van persoonlijke intake gesprekken ontdekken we jouw talenten en ambities en zoeken we samen naar de ideale werkgever.

We werken nauw samen met onze opdrachtgevers en weten hierdoor precies wat ze zoeken in een werknemer. En dat is waar onze warme, persoonlijke aanpak het verschil maakt. We zorgen voor een vlotte en harmonieuze overgang tussen werknemer en werkgever, waarbij jouw tevredenheid en succes centraal staan.

Bij Jobz gaan we verder dan alleen het vinden van een baan – we helpen je bij elke stap van je professionele reis. Ontdek vandaag nog hoe wij jou kunnen helpen om je carrièredoelen te bereiken!

Maak kennis met onze professionals

De mannen van JOBZ

Beide mannen hebben hun eigen manier van werken. Ze stropen graag de mouwen op en komen afspraken na. Bij JOBZ weet je dus altijd precies waar je aan toe bent.

Dit is Bert.

Bert komt uit Marknesse en heeft een groot netwerk. Dit netwerk heeft hij opgebouwd tijdens zijn werk als accountmanager, dit doet hij namelijk al meer dan 15 jaar. Bert is naast het matchen van kandidaten ook vaak op het voetbalveld te vinden. Hier traint hij jong talent. Het verbinden van mensen en het trainen van talent, dat is wat hij graag doet. Zowel op het voetbalveld als in het werkveld.

Dit is Johans.

Johans is geboren en getogen in IJsselmuiden en al jaren werkzaam binnen de werving- en selectiebranche. Hij houdt van het contact met mensen en zijn netwerk is groot. Hij werkt doelgericht en zet alles op alles voor het regelen van een leuke baan voor iedere kandidaat. Johans houdt van vers gebrande koffie en voetbal. Het is zijn missie om mensen te helpen ontdekken waar ze goed in zijn.