Passie voor het vak

Over JOBZ

JOBZ is ontstaan vanuit passie. Passie voor het helpen en ondersteunen van mensen bij het zoeken, maar vooral vinden van een geschikte baan.
JOBZ zet zich in voor detacheren, uitzenden, werving en selectie en ZZP bemiddeling.
Iedereen is anders en iedereen heeft andere wensen en doelen. De mannen van JOBZ weten dat als geen ander. Ze zetten zich met hart en ziel in om ook voor jou dé perfecte baan te vinden. Ze hebben hun krachten gebundeld en gaan met jouw baan!

Maak kennis met onze professionals

De mannen van JOBZ

Beide mannen hebben hun eigen manier van werken. Ze stropen graag de mouwen op en komen afspraken na. Bij JOBZ weet je dus altijd precies waar je aan toe bent.

Dit is Bert.

Bert komt uit Marknesse en heeft een groot netwerk. Dit netwerk heeft hij opgebouwd tijdens zijn werk als accountmanager, dit doet hij namelijk al meer dan 15 jaar. Bert is naast het matchen van kandidaten ook vaak op het voetbalveld te vinden. Hier traint hij jong talent. Het verbinden van mensen en het trainen van talent, dat is wat hij graag doet. Zowel op het voetbalveld als in het werkveld.

Dit is Johans.

Johans is geboren en getogen in IJsselmuiden en al jaren werkzaam binnen de werving- en selectiebranche. Hij houdt van het contact met mensen en zijn netwerk is groot. Hij werkt doelgericht en zet alles op alles voor het regelen van een leuke baan voor iedere kandidaat. Johans houdt van vers gebrande koffie en voetbal. Het is zijn missie om mensen te helpen ontdekken waar ze goed in zijn.