Machine Operator Palletproductie

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en oog heeft voor precisie?  Onze opdrachtgever, gespecialiseerd in het vervaardigen van pallets voor diverse sectoren, is op zoek naar een gedreven Machine Operator om het team te komen versterken.

Als Machine Operator speel je een cruciale rol in het productieproces van pallets. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van machines en robots in de fabriek. Hierbij zorg je ervoor dat de productie soepel verloopt en dat de kwaliteit van de pallets voldoet aan de hoge standaarden. Je werkt nauw samen met het productieteam om ervoor te zorgen dat de doelstellingen worden behaald en de klanttevredenheid wordt gegarandeerd. Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en solliciteer nu! We kijken uit naar je reactie!

wat ga je doen?

Als Machine Operator voor de palletproductie ga je verschillende taken uitvoeren, waarbij je stap voor stap wordt begeleid om de vereiste vaardigheden te verkrijgen. Je leert hoe je de machines en robots instelt en bedient voor de productie van pallets. Dit omvat het begrijpen van verschillende parameters en instellingen om de gewenste houtmaten en -typen pallets te produceren. Met de begeleiding van ervaren collega’s leer je hoe je storingen in de machines signaleert en oplost. Dit vereist technisch inzicht en probleemoplossend denken en het vermogen om snel en effectief te handelen om de productieonderbreking tot een minimum te beperken. Je leert de kwaliteit van de geproduceerde pallets te controleren aan de hand van vooraf vastgestelde normen en specificaties. Hierbij let je op details en ben je in staat om afwijkingen te signaleren en indien nodig corrigerende maatregelen te nemen. Je komt te werken in een 2-ploegendienst, een vroege dienst van ma t/m vrij van 6:00 tot 14:00 uur en een late dienst van ma t/m do van 14:00 tot 23:45 uur, de vrijdag ben je dan vrij.

Kortom, als Machine Operator krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen op de werkvloer, waarbij je stapsgewijs wordt opgeleid door je collega’s. Uiteindelijk zal je zelfstandig kunnen werken en bijdragen aan een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige productie van pallets.

Wij bieden je:

 • Een baan in 2-ploegendienst (week 1: ma t/m vrij van 6:00 tot 14:00 uur en week 2: ma t/m do van 14:00 tot 23:45 uur, vrijdag vrij;
 • Een afwisselende functie;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Goede werksfeer binnen een hecht team;
 • Een baan voor lange tijd;
 • Salarisindicatie: € 2.250 – 2.450 per maand excl. ploegentoeslag.

wij vragen:

 • Je bent leergierig;
 • Je hebt technisch inzicht;
 • Je kunt zelfstandig werken maar ook in teamverband;
 • Gezonde dosis inzet;
 • Je bent flexibel;
 • Bereidheid om in een 2-ploegendienst te werken.

Heb je een vraag?

Vacature kenmerken:

Dienstverband: Full Time
Categorie: Houtverwerkende industrie
Locatie: Hasselt
Opleiding: MBO MBO 4 Middelbare school
Carrièreniveau: Junior (Starter) Medior (mid-career) Senior (ervaren)
Fulltime / Parttime: Full time
Functiegroep: Productie & uitvoerend
Type opdracht: Uitzenden / Detacheren

Reageer op deze functie

Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx
Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .jpg, .png