Incassomedewerker

Onze opdrachtgever is een toonaangevende full-service dienstverlener op het gebied van creditmanagement. Met expertise in incasso, juridisch advies en debiteurenbeheer streven wij ernaar om het debiteurensaldo van onze klanten effectief te verlagen. Onze organisatie is opgedeeld in verschillende bedrijven, elk met hun eigen specialisatie.

Voor de afdeling “Incasso” zijn wij op zoek naar gedreven en ervaren incassomedewerkers. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het behandelen van zowel business-to-business (b2b) als business-to-consumer (b2c) incassozaken. Als startende incassomedewerker krijg je een eigen portefeuille met incassodossiers, die je nauwkeurig gaat behandelen. Naarmate je meer ervaring opdoet, zul je je bezighouden met complexere dossiers en hogere incassobedragen. Heb je ervaring met incassowerkzaamheden en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Maar ook als je geen ervaring hebt, maar wel over de benodigde skills beschikt en klaar bent voor een nieuwe uitdaging, moedigen we je aan om te reageren!  Wij kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen.

wat ga je doen?

Als incassomedewerker bestaat een groot deel van je werkdag uit telefonisch contact met debiteuren, waarbij je probeert tot betaling te komen. Je beheert zelfstandig toegewezen dossiers en volgt deze op tot sluiting, met een sterke nadruk op nauwkeurige verslaglegging en bevestiging van afspraken aan debiteuren en opdrachtgevers. Het werken volgens een gestructureerde aanpak is essentieel voor een goede registratie en dossiervorming. Naarmate je meer ervaring opdoet, neemt het contact met opdrachtgevers toe. Een uitgebreid inwerk- en opleidingstraject biedt veel leerkansen gedurende de eerste 7 maanden.

Met groeiende ervaring evolueert je rol naar een meer juridische focus, waarbij je te maken krijgt met complexere dossiers en intensiever contact met bijvoorbeeld advocaten. In gevallen waarin een dossier niet oplosbaar lijkt, onderzoek je verhaalsmogelijkheden en voer je juridische adviesgesprekken met opdrachtgevers om gezamenlijk tot een oplossing te komen.

Wij bieden je:

 • Per direct op contract via opdrachtgever; 
 • Een startsalaris van  €2.030,40 voor een beginnende medewerker tot €2.893,39 per maand voor een meer ervaren medewerker;
 • Bonusregeling, maandelijks te behalen op basis van individuele resultaten (de toppers binnen dit bedrijf halen per maand zo rond             de €800 – €1.300 per maand aan bruto bonus op);
 • opleiding en scholingsmogelijkheden;
 • Premievrije pensioenregeling (4,4%) – 100% betaald door werkgever;
 • Jaarlijkse trips naar het buitenland, vrijdagmiddagborrels, leuke feestjes, teambuilding is erg belangrijk. 

wij vragen:

 • Minimaal aantoonbare MBO niveau-3 opleiding + diploma (dit is een verplichting vanuit incassokeurmerk);
 • Je hebt een sterke commerciële drive en je bent prestatiegericht;
 • Ervaring bij een outbound callcenter , of ervaring met deur-tot-deur verkoop is een pré;
 • Je bezit goede communicatie skills;
 • Je bent assertief;
 • Je staat stevig in je schoenen en je hebt een dikke huid. 

Heb je een vraag?

Vacature kenmerken:

Dienstverband: Full Time Part Time
Categorie: Financieel
Locatie: Dronten
Opleiding: MBO MBO 4
Carrièreniveau: Junior (Starter) Medior (mid-career) Senior (ervaren)
Fulltime / Parttime: Full time Part time
Functiegroep: Uitvoerend
Type opdracht: W & S

Reageer op deze functie

Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx
Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .jpg, .png