Houtproductiemedewerker Kistenfabriek

Onze opdrachtgever, een gerenommeerd bedrijf met jarenlange ervaring in de branche, staat bekend om het vervaardigen van hoogwaardige houten kisten, voornamelijk gebruikt in de landbouwsector. Als medewerker houtbewerking kom je te werken op de houtbewerkingsafdeling van deze kistenfabriek. In samenwerking met een klein en enthousiast team, ben je verantwoordelijk voor het assembleren en monteren van hoogwaardige houten kisten. Deze functie biedt de unieke kans om alle facetten van het productieproces te doorlopen, vanaf het zagen van het eerste plankje tot aan de volledige montage van de kist. Je krijgt de tijd en ruimte om alle benodigde kennis op te doen. Uiteindelijk zul je alle fijne kneepjes van het vak beheersen. Continuïteit en kwaliteit zijn belangrijke kernwaarden, zowel voor onze producten als voor alle medewerkers. Na het verkrijgen van de nodige expertise word je stabiele werkgelegenheid voor de lange termijn geboden. Met jouw opgedane kennis en vaardigheden kunnen ze streven naar een nog hoger kwaliteitsniveau. Deze functie biedt niet alleen een baan voor jaren, maar ook de mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere verbetering van onze producten. Ben jij klaar om deel uit te maken van ons dynamische team en jouw loopbaan in de houtbewerkingsindustrie te beginnen of naar een hoger niveau te tillen? Wacht niet langer en solliciteer nu om deel te worden van ons groeiende succesverhaal. We kijken uit naar jouw reactie!

wat ga je doen?

Naast de eerder genoemde taken krijg je de kans om je bezig te houden met het handmatig produceren en inleggen van diverse houten onderdelen. Daarnaast word je vertrouwd gemaakt met verschillende houtbewerkingsmachines, waardoor je een gevarieerde werkervaring krijgt.

Bovendien bestaat de mogelijkheid om, naast je werk in de fabriek, op locatie kisten te monteren, zowel in Nederland als internationaal. Samen met je collega(‘s) van het montageteam zul je deze kisten assembleren. Voor lokale opdrachten reis je dagelijks op en neer, terwijl je voor opdrachten op grotere afstand binnen Nederland en zelfs daarbuiten ter plaatse blijft overnachten totdat de klus is voltooid.

Als je een passie hebt om meer van de wereld te zien, biedt deze kans een prachtige gelegenheid om nieuwe ervaringen op te doen.

Wij bieden je:

  • Een fulltime functie in dagdienst (werktijden van 7:00 tot 16:00 uur);
  • Kans op een vast contract;
  • De tijd en ruimte om alle facetten van dit mooie vak te leren;
  • Salarisindicatie: € 2.450 – 2.850 per maand;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 11 km enkele reis tot een max van € 170,00 per maand.

wij vragen:

  • Jij bent handig;
  • Je bezit technisch inzicht;
  • De bereidheid om nieuwe vaardigheden te leren en jezelf verder te ontwikkelen binnen het vakgebied;
  • Je bent actief op zoek naar een baan voor de lange termijn.

Heb je een vraag?

Vacature kenmerken:

Dienstverband: Full Time
Categorie: Houtverwerkende industrie
Locatie: Espel
Opleiding: LBO MBO Middelbare school VMBO & MAVO
Carrièreniveau: Junior (Starter) Medior (mid-career) Senior (ervaren)
Fulltime / Parttime: Full time
Functiegroep: Productie
Type opdracht: Uitzenden / Detacheren

Reageer op deze functie

Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx
Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .jpg, .png