Gedreven Heftruckchauffeur,2-ploegendienst

Ben jij een gedreven heftruckchauffeur die graag een belangrijke rol speelt in het ondersteunen van productieprocessen en logistieke werkzaamheden? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Onze opdrachtgever, een specialist in het vervaardigen van pallets voor diverse sectoren, zoekt een gedreven heftruckchauffeur om het team te komen versterken. Als ervaren heftruckchauffeur met kennis van het werken met 4 lepels, ben jij de persoon die we zoeken. Je bent flexibel en hebt geen bezwaar tegen het werken in een 2-ploegendienst. Daarbij ben je 1x per 2 weken vrij op de vrijdag, je kunt dan genieten van een welverdiend lang weekend.

Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij die gedreven heftruckchauffeur die we zoeken? Aarzel dan niet om snel te reageren! We kijken uit naar je reactie!

wat ga je doen?

In deze rol als gedreven heftruckchauffeur ben jij verantwoordelijk voor een soepel verloop van het productieproces door het voorzien van de productielijn van de benodigde materialen, voornamelijk hout voor het samenstellen van pallets. Je bedient hoofdzakelijk een heftruck met 4 lepels, waarmee je materialen aanvoert naar de productielijn en gereedgemaakte pallets afvoert naar het magazijn.

Veiligheid en nauwkeurigheid staan bij jou voorop, terwijl je tegelijkertijd oog hebt voor het productieproces en aandacht hebt voor detail. Mocht je eventuele problemen tegenkomen, dan meld je deze direct bij de machineoperator om stagnaties te voorkomen en efficiënt te kunnen blijven werken.

Je zult werken in een 2-ploegendienst, wat betekent dat je zowel in een vroege dienst als in een late dienst zult werken. De vroege dienst loopt van maandag tot en met vrijdag van 6:00 tot 14:00 uur, terwijl de late dienst van maandag tot en met donderdag van 14:00 tot 23:45 uur plaatsvindt.

Wij bieden je:

  • Een baan in 2-ploegendienst (week 1: ma t/m vrij van 6:00 tot 14:00 uur en week 2: ma t/m do van 14:00 tot 23:45 uur, vrijdag vrij;
  • Een baan voor langere tijd;
  • De reiskostenvergoeding bedraagt €0,23 per kilometer (woon-werk) vanaf 6 tot maximaal 40 kilometer enkele reis;
  • Salarisindicatie: € 2.589 – € 2.797 per maand excl. ploegentoeslag 15%.

wij vragen:

  • Je bent per direct beschikbaar;
  • Je kunt zelfstandig werken maar ook in teamverband;
  • Gezonde dosis inzet;
  • Je hebt ruimtelijk inzicht en bent stressbestendig;
  • Bereidheid om in een 2-ploegendienst te werken.

Heb je een vraag?

Vacature kenmerken:

Dienstverband: Full Time
Categorie: Houtverwerkende industrie
Locatie: Hasselt
Opleiding: LBO MBO Middelbare school VMBO & MAVO
Carrièreniveau: Junior (Starter) Medior (mid-career) Senior (ervaren)
Fulltime / Parttime: Full time
Functiegroep: logistiek
Type opdracht: Uitzenden / Detacheren

Reageer op deze functie

Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx
Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .jpg, .png