Allround Winkelmedewerker (m/v) – Boerderijwinkel

Ben je bijna klaar met school en zoek je een baan, maar wil je eerst nog even van je vakantie genieten? Misschien overweeg je een verandering van baan maar weet je nog niet precies wat je wilt doen? Of ben je gewoon op dit moment niet actief op zoek naar een nieuwe baan? Geen probleem! Vanaf september 2024 zijn wij op zoek naar een Allround Winkelmedewerker (m/v) voor onze Boerderijwinkel, gelegen nabij Emmeloord. Deze functie vereist een beschikbaarheid van 20-30 uur per week, waarbij wel wordt verwacht om één keer per twee weken op zaterdag te werken. Ben jij klaar voor deze veelzijdige uitdaging? Wacht niet langer en reageer nu! We zien jouw reactie graag tegemoet.

In deze Boerderijwinkel wordt een breed scala aan producten aangeboden, waaronder eigen geteelde aardappelen en uien, evenals een uitgebreid assortiment aan groenten, fruit, kaas, vlees, cadeaupakketten, streekproducten en nog veel meer.

wat ga je doen?

Als allround winkelmedewerker zul je een verschillend takenpakket hebben, waarbij je verantwoordelijk bent voor verschillende aspecten binnen deze winkel. Zo ga je klanten vriendelijk en professioneel te woord staan, je geeft ze advies over producten, hun eigenschappen en toepassingen. Kernwaarde is het zorgdragen voor een positieve klantbeleving door uitstekende service te bieden. Ook zorg je voor een goed gevulde schap van groente en fruit, daarnaast behoud van kwaliteit door regelmatige controle en eventueel vervangen van producten indien nodig. Je gaat assisteren bij het klaarmaken van bestellingen, zowel voor klanten in de winkel als voor eventuele online bestellingen. Mocht je het leuk vinden dan kun je ook gaan assisteren bij het beheer van de sociale media kanalen, zoals het plaatsen van berichten, reageren op reacties en het beheren van content. Als allround winkelmedewerker ben je een belangrijk onderdeel van het team en draag je bij aan een positieve winkelervaring voor alle klanten. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, het werk ziet en zelf kan oppakken, je bent flexibel, kan goed samenwerken en je hebt een passie voor klantenservice en detailhandel.

Wij bieden je:

  • Een prettige werksfeer in een klein team met een diversiteit aan taken;
  • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en cursussen;
  • Korting op aankopen in de winkel;
  • Salaris volgens CAO AGF (Aardappelen, Groenten en Fruit);
  • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.

wij vragen:

  • Sociaal, klantvriendelijk en een teamspeler;
  • Streven naar tevreden klanten en zelfstandigheid in het runnen van de winkel;
  • Kennis van groenten, fruit en gezondheid is een pre, maar je staat open om hierover te leren;
  • Proactieve werkhouding en oog voor kwaliteit;
  • Vermogen om snel tussen taken te schakelen en prioriteiten te stellen.

Heb je een vraag?

Vacature kenmerken:

Dienstverband: Bijbaan Part Time
Categorie: Detailhandel
Locatie: Emmeloord (Noordoostpolder)
Opleiding: MBO Middelbare school VMBO & MAVO
Carrièreniveau: Junior (Starter) Medior (mid-career) Senior (ervaren)
Fulltime / Parttime: Part time
Functiegroep: Uitvoerend
Type opdracht: Uitzenden / Detacheren

Reageer op deze functie

Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx
Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .jpg, .png