Monteur Technische Dienst (2-ploegen) – Hasselt

Introductie

Kun jij productieprocessen snel en efficiënt analyseren? Heb je affiniteit met elektrische apparaten, ben je mechanisch goed onderlegd en bovendien een communicatieve teamplayer? Dan ben jij misschien dé perfecte technische teamplayer die we zoeken! Aarzel dan niet en solliciteer nu. We kijken uit naar je reactie!

Functie

wat ga je doen?

Voor onze productielocatie in Hasselt zijn wij op zoek naar een allround monteur voor de technische dienst. Als monteur technische dienst ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de technische staat van de diverse productielijnen en bijbehorende installaties. Hierbij verricht je zowel preventieve als correctieve onderhoudswerkzaamheden.

Bij storingen kun jij prioriteiten stellen en weet je als geen ander hoe je deze het beste en snelst kunt oplossen. Als storingsmonteur regel je grotendeels zelf je werkzaamheden, onder andere door werkopdrachten uit het onderhoudssysteem op te roepen. Daarnaast wordt er regelmatig geïnvesteerd om het machinepark up-to-date te houden en word je betrokken bij verbetervoorstellen.

Je rapporteert aan het hoofd technische dienst en maakt onderdeel uit van de technische dienst. In opdracht van het hoofd technische dienst voer je onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit. Jij draagt zorg voor een veilige, nette en ordelijke werkomgeving volgens NEN-normeringen en Arbowetgeving.

Je werkt op basis van een 2-ploegenrooster: maandag t/m vrijdag van 06:00-14:00 en maandag t/m donderdag van 14:00-23:45. In de late dienst werk je dus vier dagen en ben je op vrijdag vrij!

Functie-eisen

  • Een technische Mbo-opleiding;
  • Bij voorkeur ervaring in Mechatronica, Pneumatiek en PLC-besturingstechniek;
  • Je kunt zelfstandig werken en bent creatief in het bedenken van oplossingen;
  • Je bent flexibel, levert kwaliteit en je bent betrouwbaar.

Aanbod

  • Salarisindicatie:€ 2.600 tot € 3.200 bij fulltime dienstverband per maand, afhankelijk van jouw ervaring;
  • Ploegentoeslag van 115%;
  • Een contract voor 36 uur per week;
  • Doorgroeimogelijkheden met de nodige opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Kans op een vaste aanstelling; 

Inlichtingen

Bert Zomerman +31 6 48 47 88 50

Sollicitatie

Bert Zomerman +31 6 48 47 88 50

Heb je een vraag?

Reageer op deze functie

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)
GIF, PNG, JPEG (max 8 MB)

Contactgegevens

Motivatie & Bron


CAPTCHA code