Systeembeheerder

Ben jij een technisch talent met een passie voor IT en een drive om je kennis continu uit te breiden? Zoek je een uitdagende omgeving waarin je zowel kunt leren als uitblinken? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar een systeembeheerder die zich thuis voelt in een dynamische werkomgeving. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin van je carrière staat, wij bieden een plek waar jouw ambities werkelijkheid kunnen worden. Bij ons krijg je de kans om te groeien en je te ontwikkelen binnen het team.

Onze organisatie hecht veel waarde aan een goede balans tussen werk en plezier. Met een informele bedrijfscultuur moedigen wij een omgeving aan waarin lachen en hard werken hand in hand gaan. Wij zien elk IT-probleem, groot of klein, als een uitdaging die serieus genomen moet worden. Samen streven we altijd naar de beste oplossingen.

Herken jij jezelf in deze beschrijving? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging waarin je kunt groeien en uitblinken? Reageer dan nu en word onderdeel van dit mooie team!

wat ga je doen?

Als systeembeheerder ben je de spil in het beheer en onderhoud van onze IT-systemen. Je staat paraat om elk probleem aan te pakken en te zorgen voor een optimale werking van onze systemen. Jouw technische knowhow en probleemoplossend vermogen zijn van onschatbare waarde voor ons team. Je bent een belangrijke schakel in het beheren, installeren en optimaliseren van al onze systemen.

Als aanspreekpunt voor IT-gerelateerde zaken ben je altijd beschikbaar om collega’s en klanten te ondersteunen bij zowel grote als kleine problemen. Je houdt een oogje in het zeil op onze netwerken, verzorgt de back-ups en ziet in elk probleem een uitdaging, ongeacht de omvang.

Je werkt samen met een team waar gelijkheid hoog in het vaandel staat. We helpen elkaar waar nodig en respecteren elkaars mening.

Wij bieden je:

  • Een informele en gezellige werksfeer met veel humor;
  • Ruimte voor persoonlijke en professionele groei;
  • Geniet wekelijks van een luxe koffiemoment op vrijdag, gevolgd door een borrel om het weekend in te luiden;
  • Salarisindicatie: € 3.000 – € 3.700 per maand bij fulltime dienstverband.

wij vragen:

  • Een afgeronde IT-gerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau;
  • Enkele jaren ervaring als systeembeheerder;
  • Sociaal, communicatief vaardig met een vleugje humor;
  • Problemen zie je als uitdagingen; perfectie is jouw doel;
  • Leergierig en voortdurend op zoek naar professionele ontwikkeling.

Heb je een vraag?

Vacature kenmerken:

Dienstverband: Full Time
Categorie: ICT
Locatie: Urk
Opleiding: HBO MBO 4
Carrièreniveau: Junior (Starter) Medior (mid-career) Senior (ervaren)
Fulltime / Parttime: Full time
Functiegroep: Uitvoerend
Type opdracht: W & S

Reageer op deze functie

Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx
Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .jpg, .png