Sous-Chef (40 uur)

Ben jij een culinaire duizendpoot die zelfs tijdens de drukste momenten zijn hoofd koel weet te houden? Heb jij het talent om overzicht en rust te bewaren, zelfs als de keuken op volle toeren draait? Dan is dit jouw kans om het keukenteam van ons bedrijf te versterken als sous-chef!

Als sous-chef ben jij de rechterhand van onze chef-kok en speel je een essentiële rol in het aansturen van het keukenteam. Naast het coördineren van de keukenactiviteiten, sta je zelf ook regelmatig achter het fornuis om de heerlijkste gerechten te bereiden.  Als jij het hoofd koel houdt terwijl anderen het warm krijgen, dan is deze rol als sous-chef perfect voor jou! We zien graag jouw reactie tegemoet!        

wat ga je doen?

Als sous-chef ben je de rechterhand van de chef-kok en samen zorgen jullie voor de creatie van heerlijke menu’s en dat alles soepel verloopt in de keuken.

Naast het leiden van het team, ben je verantwoordelijk voor het maken van roosters, zodat iedereen op het juiste moment op de juiste plek staat.

Met jouw passie en precisie bereid je gerechten voor met oog voor detail en presentatie, strevend naar perfectie bij elk gerecht dat de keuken verlaat.

Hygiëne en veiligheid zijn voor jou prioriteit, daarom houd je nauwlettend toezicht op het HACCP-systeem om aan alle normen te voldoen.

Als bestellingen binnenkomen, ben jij degene die ze verwerkt met zorg en nauwkeurigheid.

Wij bieden je:

  • Een flexibel werkrooster, waarbij weekenden vrij in overleg mogelijk zijn;
  • Een afwisselende baan met een goed salaris;
  • Een gezellige werkomgeving met betrokken collega’s;
  • Een leeromgeving waar jij je verder kunt ontwikkelen.

wij vragen:

  • Ervaring in het aansturen van een keukenteam;
  • Ervaring met menu’s opstellen en inkopen van food en keukenbenodigdheden;
  • Goede kennis van allergieën en dieetwensen;
  • Bekendheid met HACCP, ARBO en veiligheidsvoorschriften;
  • Interesse in culinaire trends en innovatie.

Heb je een vraag?

Vacature kenmerken:

Dienstverband: Full Time
Categorie: Horeca / Catering
Locatie: Bant
Opleiding: LBO MBO MBO 4
Carrièreniveau: Junior (Starter) Medior (mid-career) Senior (ervaren)
Fulltime / Parttime: Full time
Functiegroep: Meewerkend leidinggevende
Type opdracht: Uitzenden / Detacheren

Reageer op deze functie

Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx
Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .jpg, .png