Productiemedewerker/Operator Palletindustrie (2-ploegendienst)

Onze opdrachtgever is dé marktleider in de Benelux op het gebied van op maat gemaakte pallets. Voor onze locatie in Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker productie/operator. Je zult werken in een 2-ploegendienst, waarbij je om de twee weken op vrijdag vrij bent en kunt genieten van een lang weekend. Ervaring is geen vereiste, want je krijgt intern de kans om jezelf te ontwikkelen door trainingen op de werkvloer en het volgen van opleidingen.

Ben jij een beginner die graag de kneepjes van het vak leert of een ervaren vakman die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? We kijken uit naar je reactie!

wat ga je doen?

Als productiemedewerker/operator in de palletindustrie draag je samen met je collega’s bij aan de productie van nieuwe houten pallets. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van automatisering en robotisering, wat een positieve ontwikkeling is. Desondanks blijft er ook veel handwerk te verrichten. Je wordt daarom ingezet voor zowel handmatige productietaken als voor werkzaamheden aan de geautomatiseerde productielijnen. Stilzitten is geen optie;  je wordt wel actief bezig gehouden.

Binnen het bedrijf staat samenwerking als één team centraal. iedereen staat voor elkaar klaar en helpen elkaar waar nodig. Een prettige werksfeer vormt de basis van onze samenwerking.

Je werkt in een 2-ploegendienst. De ene week werk je van maandag tot en met vrijdag van 6:00 tot 14:00 uur, en de daaropvolgende week werk je van maandag tot en met donderdag van 14:00 tot 23:45 uur. Op vrijdag ben je vrij, waardoor je kunt genieten van een lang weekend.

Wij bieden je:

 • Een baan in 2-ploegendienst (week 1: ma t/m vrij van 6:00 tot 14:00 uur en week 2: ma t/m do van 14:00 tot 23:45 uur, vrijdag vrij;
 • een werkweek van 36 uur;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • De reiskostenvergoeding bedraagt €0,23 per kilometer (woon-werk) vanaf 6 tot maximaal 40 kilometer enkele reis;
 • Salarisindicatie: € 2.437 – € 2.727 per maand excl. ploegentoeslag 115%.

wij vragen:

 • Je spreekt Nederlands of Engels;
 • Leergierigheid;
 • Je bent een teamplayer;
 • Motivatie en voldoende inzet;
 • Flexibiliteit;
 • Bereidheid tot werken in 2-ploegendienst.

Heb je een vraag?

Vacature kenmerken:

Dienstverband: Full Time
Categorie: Houtverwerkende industrie
Locatie: Hasselt
Opleiding: LBO MBO Middelbare school VMBO & MAVO
Carrièreniveau: Junior (Starter) Medior (mid-career) Senior (ervaren)
Fulltime / Parttime: Full time
Functiegroep: Productie
Type opdracht: Uitzenden / Detacheren

Reageer op deze functie

Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx
Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .jpg, .png