monteur houtbouw

Je komt te werken bij toonaangevend hovenierbedrijf in de Noordoostpolder. Als monteur  ben je samen met je collega’s van het houtbouwteam het grootste gedeelte van de dag bezig met houtprojecten zoals het maken van b.v. een overkapping, schutting, tuinhuisje of vlonder. Eigenlijk ga je alles van hout maken wat je terug kan vinden in een tuin. Andere werkzaamheden die je daarnaast gaat uitvoeren kunnen zijn: aanleg van grondwerk, (sier)bestrating, elektra, installatiewerk en ander hovenierswerk. Maar nogmaals…..je gaat je voornamelijk bezig houden met houtbouwprojecten. Lijkt het je wat om aan de slag te gaan? Laat het ons dan snel weten. We horen graag van je!

wat ga je doen?

Samen met je collega(s) maak je verschillende houtprojecten tot een vakkundig mooi eindresultaat waar je trots op kunt zijn. Het gaat om kleine en grote projecten op verschillende plekken in de regio, echt afwisselend werk dus! We zoeken een enthousiaste en gezellige collega met hart voor de zaak. Je bent precies en levert graag kwalitatief goed werk af. Wat verder belangrijk is: Je vindt het leuk om met hout te werken, daarnaast heb je twee rechter handen, bouwkundig inzicht. Het zou helemaal geweldig zijn als je ervaring hebt met houtwerk, het aanleggen van tuinen met alle bijkomende werkzaamheden zoals sierbestrating, grondwerk, elektra, installatiewerk enz. maar dit is geen vereiste.

De werkzaamheden voer je samen met je collega (s) van het  bouwteam uit, samen zijn jullie klantgericht en gaan jullie voor het mooiste eindresultaat, zo ben je het visitekaartje van het bedrijf.  Je houdt van fysiek bezig zijn in de buitenlucht, De werktijden staan meestal vast maar een stukje flexibiliteit is wel gewenst. Je bent in bezit van rijbewijs B, bezit van rijbewijs BE is een mooie bijkomstigheid.

Wij bieden je:

  • Een uitdagende en afwisselende functie in een 5-daagse werkweek;

  • Een gemoedelijke en open werksfeer;

  • Goed gereedschap en materiaal om mee te werken;

  • Prima salaris en niet onbelangrijk: gezellige collega’s;

  • Salarisindicatie: € 2.200 – 2.800 per maand bij 37-uur p.w.

wij vragen:

  • Je hebt oog voor detail;

  • Je bent netjes en respectvol naar klanten;

  • Je hebt ervaring met het plaatsen van (hout)bouwprojecten, dit is een pré;

  • Je bent flexibel;

  • Je hebt rijbewijs B ( BE is een pré).

Heb je een vraag?

Vacature kenmerken:

Dienstverband: Full Time
Categorie: Groen
Locatie: Espel
Opleiding: LBO MBO MBO 4
Carrièreniveau: Junior (Starter) Medior (mid-career) Senior (ervaren)
Fulltime / Parttime: Full time Part time
Functiegroep: Uitvoerend
Type opdracht: Uitzenden / Detacheren

Reageer op deze functie

Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx
Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .jpg, .png