Manager Externe Locaties (32/40 uur)

Ben jij iemand die altijd streeft naar topkwaliteit en nooit genoegen neemt met “gewoon goed”? Wil je jouw stempel drukken op een dynamisch bedrijf? Dan is dit jouw kans om onze organisatie te versterken als Manager Externe Locaties!

Als Manager Externe Locaties ben jij verantwoordelijk voor verschillende locaties, waaronder restaurant Pier16 in Nagele, restaurant en evenementenlocatie EigenWijze in Bant, café De Huyskamer in Swifterbant en zalencentrum De Burght in Vollenhove. Je coördineert de jaarplannen voor deze locaties en fungeert als sparringpartner voor de bedrijfsleiders. Samen zetten jullie nieuwe menu’s op, breiden jullie het netwerk uit en beheren jullie de panden. Ben jij de ondernemende persoon die we zoeken? We kijken uit naar je reactie!

wat ga je doen?

In jouw functie als Manager externe locaties ben je het kloppende hart van ons team. Samen met de chef-koks, restaurantmanagers en bedrijfsleiders zorg je ervoor dat onze locaties bruisen van leven en succesvol zijn.

Je staat aan het roer bij het opstellen van jaarplannen voor iedere locatie en houdt daarbij niet alleen rekening met de operationele kant, maar ook met omzet, kosten en personeelsbezetting. Samen met je team zet je alles op alles om de locaties optimaal te laten draaien.

En daar blijft het niet bij. Je bent ook de drijvende kracht achter nieuwe kansen en mogelijkheden. Met jouw creativiteit en ondernemersgeest bedenk je marketing- en salesinitiatieven om ons netwerk uit te breiden en onze locaties nog bekender te maken.

Kortom, als Manager externe locaties ben je niet alleen een leidinggevende, maar ook een strategische denker en een creatieve duizendpoot die altijd klaar staat voor nieuwe avonturen en successen.

Wij bieden je:

  • Een baan vol afwisseling waar geen dag hetzelfde is;
  • Een competitief salaris dat aansluit bij jouw ervaring en prestaties;
  • Een gezellige werkomgeving met betrokken collega’s;
  • Flexibiliteit, waarbij we ook flexibiliteit van jou verwachten.

wij vragen:

  • Ervaring met leidinggeven aan meerdere teams;
  • Ervaring in het opstellen van jaarplannen en sturen op KPI’s zoals omzet, inkoop, en personeelsbezetting;
  • Signaleren en verbeteren van operationele knelpunten;
  • Sterke communicatieve vaardigheden en praktische instelling;
  • Commercieel inzicht en kansen zien in de markt;
  • Kennis van HACCP, ARBO en veiligheid;
  • Interesse in trends en innovatie binnen eten en drinken.

Heb je een vraag?

Vacature kenmerken:

Dienstverband: Full Time
Categorie: Horeca / Catering
Locatie: Bant
Opleiding: MBO 4
Carrièreniveau: Junior (Starter) Medior (mid-career) Senior (ervaren)
Fulltime / Parttime: Full time Part time
Functiegroep: Management
Type opdracht: Uitzenden / Detacheren W & S

Reageer op deze functie

Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx
Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .jpg, .png