Finance Manager Catering & Events

Ben jij klaar voor een uitdagende rol als Finance Manager bij een dynamisch bedrijf dat zich toelegt op het organiseren van diverse evenementen, van intieme bijeenkomsten tot grootschalige festiviteiten? Als financieel expert en MT-lid speel je een cruciale rol in de verdere professionalisering van deze organisatie, die momenteel in volle ontwikkeling is.

Als Finance Manager ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de administratieve processen en het actief bijdragen aan strategische besluitvorming binnen het MT. Je fungeert als een waardevolle sparringpartner voor de directie op financieel gebied. Jouw inzichten en expertise dragen bij aan het succes van deze organisatie.

Deze functie biedt een unieke kans om direct invloed uit te oefenen op de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie en werkt vanuit het kantoor in Bant.

Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan en een essentiële rol te spelen in de verdere groei van dit mooie bedrijf? Solliciteer dan nu en word onderdeel van het gepassioneerde team!

wat ga je doen?

Als Finance Manager bij dit dynamische bedrijf ben je niet alleen verantwoordelijk voor het beheer van de financiën, maar speel je ook een leidende rol in het vormgeven van de toekomst van deze organisatie.

Je begint je dag met het aansturen van je team op de Financiële Administratie, waarbij je ervoor zorgt dat de basis stevig staat. Van daaruit zet je je in om de organisatie te voorzien van essentiële financiële rapportages en managementinformatie, zoals budgetten en kostprijzen.

Als MT-lid ben je nauw betrokken bij strategische besluitvorming en werk je actief samen met andere afdelingen om processen te optimaliseren. Je bent niet alleen een cijferaar, maar ook een visionair die altijd op zoek is naar manieren om de bedrijfsvoering nog efficiënter en effectiever te maken.

Door jouw inzichten en expertise zijn we in staat om de kosten onder controle te houden, marges te optimaliseren en concept jaarcijfers op te stellen die een helder beeld geven van onze financiële situatie.

Kortom, als Finance Manager ben je niet alleen de bewaker van onze financiële gezondheid, maar ook een strategische partner die een belangrijke rol speelt in het succes en de groei van het bedrijf.

Wij bieden je:

 • Een dynamische en uitdagende baan als Finance Manager;
 • Een competitief salaris;
 • Een gezellige werkomgeving met betrokken collega’s;
 • Verantwoordelijkheid en ruimte voor groei;
 • De flexibiliteit om te werken voor minimaal 30 uur per week.

wij vragen:

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding in een financiële richting;
 • Sterke cijfermatige en analytische vaardigheden, met relevante kennis van wettelijke regels en richtlijnen;
 • Ruime ervaring met (periodieke) verslaglegging en managementrapportages;
 • Een empathische leidinggevende die zijn/haar team coacht en inspireert;
 • Het vermogen om zich thuis te voelen in een zelfstandige rol, waarin zowel strategische als operationele taken worden uitgevoerd;
 • Positief kritisch, nuchter en een zelfstarter;
 • Gericht op verbetering en neemt besluiten met daadkracht;
 • Een teamspeler die mensen verbindt.

Heb je een vraag?

Vacature kenmerken:

Dienstverband: Full Time
Categorie: Horeca / Catering
Locatie: Bant
Opleiding: HBO
Carrièreniveau: Junior (Starter) Medior (mid-career) Senior (ervaren)
Fulltime / Parttime: Full time Part time
Functiegroep: Financieel Managment
Type opdracht: Uitzenden / Detacheren W & S

Reageer op deze functie

Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx
Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .jpg, .png