Bedrijfsleider Horeca (32/40 uur)

Ben jij klaar om een dynamisch restaurant en evenementenlocatie te leiden? Als Bedrijfsleider Horeca bij Eigen Wijze in Bant ben je verantwoordelijk voor het opzetten en coördineren van zowel het restaurant als de feestzalen, die vanaf 1 januari 2025 geopend zullen zijn. Dit biedt een veelzijdige en uitdagende rol waarin je het voortouw neemt. Ben jij de persoon die deze start samen met ons wil maken? We kijken uit naar je reactie!

wat ga je doen?

Als Bedrijfsleider Horeca bij Eigen Wijze heb je een veelzijdige rol. Je bent het operationele aanspreekpunt voor zowel het restaurant als de feestzalen, en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Als het gezicht van de locatie motiveer en stuur je het horecateam aan, zodat zij de beste service kunnen bieden aan onze gasten.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van personeelsplanningen, waarbij je nauw samenwerkt met de planningsafdeling om een optimale bezetting te realiseren. Samen met de Manager Externe Locaties stel je jaarplannen op, waarbij je focust op omzet, kosten en personeelsbezetting.

Je bent constant bezig met het creëren van nieuwe kansen en mogelijkheden door het ontwikkelen van marketing- en salesinitiatieven om ons netwerk te vergroten. Kortom, als Bedrijfsleider Horeca bij Eigen Wijze ben je een echte duizendpoot die operationele taken combineert met het aansturen van het team en het ontwikkelen van strategische plannen om de locatie naar een hoger niveau te tillen.

Wij bieden je:

  • Een baan vol afwisseling waar geen dag hetzelfde is;
  • Een competitief salaris dat aansluit bij jouw ervaring en prestaties;
  • Een gezellige werkomgeving met betrokken collega’s;
  • Flexibiliteit, waarbij we ook flexibiliteit van jou verwachten.

wij vragen:

  • Ervaring met operationeel leidinggeven en het aansturen van een team;
  • Relevante opleiding en/of werkervaring in de horecabranche; 
  • Sterke communicatieve vaardigheden en bereidheid om actief mee te werken;
  • Commerciële instelling en oog voor kansen in de markt;
  • Goede kennis van regelgeving op het gebied van HACCP, ARBO en Veiligheid;
  • Persoonlijke interesse in trends en ontwikkelingen binnen de wereld van eten en drinken, en enthousiasme voor innovatie.

Heb je een vraag?

Vacature kenmerken:

Dienstverband: Full Time
Categorie: Horeca / Catering
Locatie: Bant
Opleiding: MBO MBO 4
Carrièreniveau: Junior (Starter) Medior (mid-career) Senior (ervaren)
Fulltime / Parttime: Full time Part time
Functiegroep: Meewerkend leidinggevende
Type opdracht: Uitzenden / Detacheren W & S

Reageer op deze functie

Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx
Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .jpg, .png