Allround Heftruckmonteur

Onze opdrachtgever, gevestigd in Emmeloord, is dé specialist op het gebied van intern transport. Al meer dan 60 jaar staan ze bekend om hun vriendelijke service, betrouwbaarheid en topkwaliteit. Ze zijn gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en onderhoud van allerlei transportmiddelen, van heftrucks tot hoogwerkers.

Voor dit bedrijf zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste fulltime heftruckmonteur die geniet van het oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoud aan diverse transportmiddelen, voornamelijk heftrucks. Je hebt een afgeronde mbo-opleiding in de richting elektrotechniek, mechatronica, werktuigbouw of voertuigtechniek, zit je in je laatste schooljaar? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren! Bij dit bedrijf draait het niet alleen om het werk; de werksfeer is minstens zo belangrijk. Ze hechten veel waarde aan een positieve en gezellige sfeer op de werkvloer, waarbij collegialiteit en waardering voor elkaar voorop staan.

Kun jij jezelf vinden in dit profiel? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging waarbij je jouw technische vaardigheden kunt laten zien? Aarzel dan niet en solliciteer snel! We kijken uit naar je reactie!

wat ga je doen?

Als allround heftruckmonteur ben je het gezicht van het bedrijf. Je bent regelmatig bij klanten te vinden en fungeert als hun eerste aanspreekpunt. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het onderhoud, het oplossen van storingen en het keuren van elektrische interne transportmiddelen, zoals heftrucks, reachtrucks en pallettrucks. Of je nu in de goed uitgeruste werkplaats werkt of ter plekke bij de klant, je staat altijd zij aan zij met je collega-monteurs. Gedurende je werkzaamheden krijg je uitgebreide training en leer je alles wat je moet weten over interne transportmiddelen.

Om je werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren, werk je vanuit een goed uitgeruste werkplaats en/of servicebus. De ene dag voer je regulier onderhoud uit aan meerdere heftrucks, terwijl je de andere dag verreikers, reachtrucks of stapelaars repareert op diverse locaties. Dit zorgt voor een afwisselende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en verder te groeien in je vak.

Wij bieden je:

 • Een goed uitgeruste werkplaats en/of servicebus om je werkzaamheden op een fijne manier uit te kunnen voeren;
 • Afwisselende werkzaamheden waarbij je de ene dag regulier onderhoud uitvoert aan meerdere heftrucks en de andere dag reparaties verricht op diverse locaties aan verreikers, reachtrucks of stapelaars;
 • Een uitdagende werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is;
 • Voldoende scholingsmogelijkheden zodat je kunt blijven groeien in je vak;
 • Een salaris dat past bij de functie en jouw ervaring;
 • Salarisindicatie: € 2.550 – 3.350 per maand.

wij vragen:

 • Plezier in je werk; we zoeken iemand die met enthousiasme aan de slag gaat;
 • Een afgeronde MBO-opleiding in de richting elektrotechniek, mechatronica, werktuigbouw of voertuigtechniek;
 • Minimaal rijbewijs B, aangezien je vaak bij klanten zult zijn;
 • Het vermogen om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen voor je werkzaamheden;
 • Een klantvriendelijke houding; 
 • Een oplossingsgerichte instelling; je bent in staat om problemen op te sporen en daarvoor een effectieve oplossingen te vinden;
 • Werkervaring als monteur is een pluspunt, maar geen vereiste, met alleen een diploma ben je al van harte welkom. 

Heb je een vraag?

Vacature kenmerken:

Dienstverband: Full Time
Categorie: Techniek
Locatie: Emmeloord (Noordoostpolder)
Opleiding: MBO MBO 4
Carrièreniveau: Junior (Starter) Medior (mid-career) Senior (ervaren)
Fulltime / Parttime: Full time
Functiegroep: Monteur
Type opdracht: Uitzenden / Detacheren W & S

Reageer op deze functie

Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx
Drop files here or click to uploadMaximum allowed file size is 4 MB.
Toegestane typen: : .jpg, .png